Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Vesper Krabpaal Meubel V-Cube Banaanblad - 52X52X63 CM Vesper Krabpaal Meubel V-Cube Banaanblad - 52X52X63 CM Vesper Krabpaal Meubel V-Cube Banaanblad - 52X52X63 CM Vesper Krabpaal Meubel V-Cube Banaanblad - 52X52X63 CM

Vesper Krabpaal Meubel V-Cube Banaanblad - 52X52X63 CM

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Vesper| Barcode: 0022517520598

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Vesper Krabpaal Meubel V-Cube BanaanbladMobiliteit en pure elegantie zijn de kenmerken van de V-Cube. De V-Cube is draagbaar en eenvoudig te verplaatsen in huis of naar een schaduwrijke plaats in de tuin. Op deze manier is jouw kat altijd in de buurt met zijn eigen rustplaats.
De onderdelen van de V-Cube zijn:- een driedemensionaal gebogen stalen buizenframe in de kleur zilver-metallic wat ter ondersteuning van de grote kubus grot dient; - riemen waarmee zowel de krabmat als de kubus aan het frame zijn bevestigd;- de kubus grot;- de krabmat die gemaakt is van sisal;- het kussen voor in de V-Cube;- en 2 schroeven waarmee dit meubel eenvoudig in elkaar gezet kan worden.
Afmeting: 52x52x63 cm

Eigenschappen

Kleur zilver
Aantal ligplekken 0
Type dier Kat
Product hoogte 525263 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews