Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd

Luxe naturel houten kattentipi en krabpaal- in verstek gezaagd

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: MaximaVida| Barcode: 8718719762684

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Luxe uitgevoerde houten tipi die je kunt gebruiken als fijn relax plekje voor je huisdieren (katten, konijnen, hamsters, cavia’s). Als je hem voor katten gebruikt kun je de zijkant bekleden met touw of een oud stuk tapijt, heb je direct een stijlvolle krabpaal!

Onze houten tipi is in verstek gezaagd, dit houdt in dat alle punten naadloos op elkaar aansluiten. Naast een mooie luxe afwerking zorgt dit ervoor dat je de tipi’s kunt stapelen. Zo kun je van meerdere stuks een prachtig kattenhotel of klimtoren maken.

De houten tipi wordt (naturel) in een bouwpakket geleverd, handig als je hem voor het monteren een passend kleurtje wilt geven. De montagetijd is ongeveer 5 minuten. Het touw, tapijt, kussen en kat worden niet meegeleverd.Hout is een hygroscopisch materiaal dat zich aanpast aan het klimaat van de omgeving. Hierdoor zullen de vochtigheidsgraad en het volume van het hout continu veranderen. Dit kan gepaard gaan met scheurvorming en onregelmatigheden in het hout. Zorg er daarom voor dat je je houten kattentipi niet tegen de verwarming plaatst

Noesten kunnen gaan werken en uitvallen, tevens kunnen ze door harsvorming een gele kleur achterlaten. Grote noesten verwijderen we daarom. De achtergebleven opening vullen we met houtvuller. Bij werking van het hout kunnen deze plekken zichtbaar worden. Houd bij aankoop van je houten tipi dus altijd rekening met bovenstaande typerende kenmerken van het prachtige natuurproduct hout.

Als je bang bent voor kleurverschil, een scheur in het hout, dan moet je zeker niet voor het natuurproduct hout kiezen. Waarschijnlijk voldoet kunststof dan beter aan je wensen.

Eigenschappen

Kleur Overig
Materiaal Hout
Afneembare hoes Nee
Verpakkingsinhoud 1 kattentipi als bouwpakket
Type dier Kat
Product lengte 58 cm
Product breedte 40 cm
Product hoogte 73 cm
Product gewicht 8 kg
Wasvoorschrift Niet wassen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews